Verkkovalmennus

Tuntuuko arki raskaalta ja kiireiseltä? Eikö treeni luista tai ruoka maistu? Onko motivaatio hukassa? Verkkovalmennus on juuri sinulle, joka kaipaat uutta puhtia treeniisi ja haluat syödä terveellisemmin.

Uutta puhtia treeniin

Verkkovalmennus on juuri sinulle, joka kaipaat uutta puhtia treeniisi ja haluat syödä terveellisemmin. Se on tehokas tapa startata uusi elämäntapa, kun kaipaat pysyviä muutoksia ja haluat saada lisää energiaa! Verkkovalmennuksella voit saada itsesi huippu hyvään kuntoon toimivien ja tehokkaiden treeni- ja ruokavalio-ohjelmien avulla ilman Pt-tapaamisia.

Samalla säästät myös rahaa muuhun, koska verkkovalmennuksemme ovat jokaisen kukkarolle sopivia. Valmennuksen pystyt helposti lataamaan omalle kotikoneellesi tai puhelimeesi ja voit toteuttaa treenejä missä ja milloin vain, kun sinulle sopii!

Juuri sinulle sopiva valmennus

Verkkovalmennuksistamme löydät paljon vaihtoehtoja, joista valita lähtötasosi ja tavoitteittesi mukaan olipa se sitten painon pudotus, fyysisen suorituskyvyn parantaminen tai lihaksen kasvatus. Ruokavalio- ja treeniohjelmat on suunniteltu niin, että niitä on helppo noudattaa.

Ohjelmistamme löydät varmasti itsellesi sopivan valmennuksen, jota noudattamalla pääset 100 % varmasti tavoitteisiisi!

Verkkovalmennuksemme löydät Kaupasta osiosta ”verkkovalmennukset”. Valmennukset ovat suunniteltu erikseen naisille ja miehille. Valittavanasi on kokonaisia paketteja tai vaihtoehtoisesti voit valita itsellesi pelkän treeni- tai ruokavalio-ohjelman. Valittuasi sinulle sopivan ohjelman paina ”OTA YHTEYTTÄ” nappia, täytä yhteistietosi ja kirjoita ohjelman nimi viesti kenttään. Autamme sinua mielellämme sinulle sopivan verkkovalmennuksen löytämisessä.

Tutustu verkkovalmennuksiin

Tehoa treeniin nettivalmennuksella

Verkkovalmennuspaketit

Verkkovalmennuspaketit naisille

Verkkovalmennuspaketit miehille


Treeniohjelmat

Treeniohjelmat miehille


Ravinto-ohjelmat

Treeniohjelmat naisille

Treeniohjelmat miehille


Soita tai laita viestiä!

Mikko Isometsä

Mikko Isometsä

0400 104 971Eup Fitness & Personal Training2829081-2Oulu

Seuraa meitä somessa:InstagramFacebook

Ota yhteyttä

Tiedustele valmennuksesta tai ota yhteyttä muuhun asiaan liittyen alla olevalla lomakkeella.

Lomakkeen lähettäminen on täysin turvallista eikä sido sinua mihinkään.