Kauppa

Euphoria Perfect Booty valmennuspaketti

Ota yhteyttä

Kuvaus

Haaveiletko pyöreästä bikinipepusta joka pysyy timminä ympäri vuoden?  Kaipaatko lisähaasteita treeneihisi? Oletko valmis kyykkäämään syvemmälle ja potkimaan itseäsi takamukselle?

Jos vastasit kyllä niin tämä treeniohjelma on juuri sinulle, koska luvassa on tiukempaakin tiukempi pakaratreeni ja niin ovat myös tuloksetkin!

Täydellisen pepun hankkiminen ei ole helppoa vaan vaatii monipuolisia ja haastavia treeniliikkeitä. Tämän 3-jakoisen pepputreeniohjelman tehokkailla liikkeillä voit muokata itsellesi unelmiesi pakarat. Perfect booty treeniohjelma on haastava, mutta tulokset palkitsevat.  Treeniohjelmassa painotetaan jalka- ja pakaratreeniä, mutta samalla muokkaat koko kroppaa ja kuntosi paranee. Ohjelma sisältää liikkeet koko kropalle. Treeniohjelmat tulevat olemaan monipuolisia ja haastavia. Perfect booty paketti soveltuu sinulle, jolla on jo urheilullista taustaa ja kuntosalin perustekniikat hallinnassa.

Jotta saisit varmasti kunnollisia tuloksia täydellisen pepun muokkaamiseen, valmennuspaketti sisältää myös ravintovalmentajan suunnitteleman ruokavalion! Oikeanlaisella ruokavaliolla on suuri merkitys tavoitteellisessa treenissä. Ravinto-ohjelma on sisältää terveellisen ja monipuolisen ruokavalion, jossa ravintoarvot on suhteutettu ruokavalioon. Sillä, mitä syömme on suuri merkitys jaksamiseen ja treeneissä kehittymiseen. Ravintovalmentajan suunnitteleman ruokavalion avulla pääset paremmin tavoitteisiisi. Ravinto-ohjelman avulla saat selkeät ja terveelliset ohjeet ravitsemukseen. Ruokavaliota noudattamalla vältyt turhilta lipsahduksilta ja opit syömään terveellisemmin. Ruokavalio-ohjeet motivoivat ja tukevat sinua kohti pysyviä tuloksia. Ruokavalio on suunniteltu tukemaan Perfect Booty treeniohjelmaa.

Valmennuspaketti motivoi sinua tekemään enemmän töitä ja lopputuloksena on täydellinen peppu!

 

Perfect booty paketti sisältää (12 viikkoa)

 • Nettivalmennus
 • Kesto 12viikkoa
 • Treeniohjelma kuntosalille
 • 3 jakoinen treeniohjelma tekniikkaohjeineen
 • 2 intensiivistä pepputreeniä + 1 extratreeni
 • Ravintovalmentajan tekemät monipuoliset ja terveelliset ruoka-ohjelmat
 • Lisäravinto-ohjeet
 • Lisäksi kotona tehtävä harjoitusohjelma, jonka avulla voit haastaa itsesi myös kotona
 • Timmimmät reidet ja pyöreämmät pakarat
 • Tähän ohjelmaan voit halutessasi liittää ”Tsemppipalvelun” puoleen hintaan!
 • Nopeita tuloksia!

 

Saat nettivalmennuksen käyttöösi tilauksesta, toimi näin: Paina ”OTA YHTEYTTÄ” nappia, täytä yhteistietosi ja kirjoita ohjelman nimi viestikenttään. Lisäksi autamme sinua mielellään sinulle sopivan ohjelman valinnassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Euphoria Perfect Booty valmennuspaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Soita tai laita viestiä!

Mikko Isometsä

Mikko Isometsä

0400 104 971Eup Fitness & Personal Training2829081-2Oulu

Seuraa meitä somessa:InstagramFacebook

Ota yhteyttä

Tiedustele valmennuksesta tai ota yhteyttä muuhun asiaan liittyen alla olevalla lomakkeella.

Lomakkeen lähettäminen on täysin turvallista eikä sido sinua mihinkään.