Valmentaja

Olen Oululainen Personal Trainer ja Ravintovalmentaja, jolla liikunta ja urheilu ovat olleet aina monipuolisesti  osana elämää. Luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen ja kannustava. Valmennuksissa en kuitenkaan päästä helpolla, vaan painotan oikeanlaista ruokavaliota ja  kovaa treenaamista suoritustekniikkaa ja liikeratoja unohtamatta.

Mikko Isometsä

Valmentajana olen kiinnostunut erityisesti kehonkoostumuksen muokkaamisesta.  Vahva tietotaito sekä kokemus on syntynyt useiden vuosien aikana niin salitreenaajien kuin eri urheilijoidenkin keskuudessa. Kuntosalilla rautaa on tullut nosteltua viimeiset 13 vuotta, jota kautta kehonmuokkaus ja ravitsemuksen merkitys treenaamisessa ovat tulleet osaksi jokapäiväistä elämää.

Lisäksi urheilutaustaa minulla on useistakin urheilulajeista kilpahiihdosta jääpalloon.  Omana motivaationa toimii jatkuva itsensä kehittäminen ja mukavuusalueen ulkopuolelle astuminen. Uusien tavoitteiden asettamisella saan lisää energiaa treenaamiseen. Omissa kisasuunnitelmissani onkin osallistua kevään 2018 Men’s Physique kisoihin. Koulutus sekä oma taustani urheilun parissa ovat antaneet minulle valmiudet valmentaa ja ohjata tavoitteellisia treenaajia aloittelijoista aina kilpatasolle asti.

Toteutetaan tavoitteesi yhdessä!

Valmentajana tahdon auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Olipa tavoitteesi hyvinvoinnin edistäminen, lihaksen kasvatus, rasvan poltto, kehon muokkaus tai voiman hankinta, niin yhdessä pääsemme parhaisiin tuloksiin. Jokaiselle valmennettavalle luon yksilölliset ohjelmat, joiden avulla saadaan näkyviä ja pysyviä tuloksia. Treenien toteutuksessa otan aina huomioon valmennettavan fyysisen suorituskyvyn, joten myös aloittelijoita kannustan ottamaan rohkeasti yhteyttä!

Ravintovalmentajana tarjoan henkilökohtaisesti juuri sinulle suunniteltuja ravintovalmennuksia elämäntaparemontista kilpa- ja joukkueurheiluun. Ravitsemuksessa keskityn perusasioihin ilman ylimääräisiä kikkailuja ja haluankin, että ruokavalion noudattaminen ja toteuttaminen onnistuvat sinulta helposti. Ruoanlaiton ei tarvitse olla mitään rakettitiedettä, vaan suunnittelen juuri sinun tarpeisiisi ja arkeen sopivan ruokavalion. Hyvin toteutettu ruokavalio saa sinut voimaan paremmin ja pääsemään kohti tavoitteitasi.

Soita tai laita viestiä!

Mikko Isometsä

Mikko Isometsä

0400 104 971Eup Fitness & Personal Training2829081-2Oulu

Seuraa meitä somessa:InstagramFacebook

Ota yhteyttä

Tiedustele valmennuksesta tai ota yhteyttä muuhun asiaan liittyen alla olevalla lomakkeella.

Lomakkeen lähettäminen on täysin turvallista eikä sido sinua mihinkään.